Zaštita podataka i sigurnost

Vrijeme d.o.o. Zenica obvezuje se da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Vrijeme d.o.o. ne preuzima i ne snosi odgovornost za bilo kakvu eventualnu zloupotrebu navedenih podataka od treće osobe koja do njih dođe bez našeg znanja i/ili volje.

Vrijeme d.o.o. prikuplja osnovne podatke korisnika i kupaca samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Kluba knjige, a da bismo Vam omogućili korištenje svih opcija koje Klub knjige pruža. Vrijeme d.o.o. će Vaše lične podatke čuvati u tajnosti, neće ih distribuirati, objavljivati, davati bez Vašeg znanja trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi.

Registracija i prikupljanje ličnih podataka

Vrijeme d.o.o. prikuplja samo osnovne podatke prilikom Vaše registracije u Klub knjige. Svaki posjetilac ima mogućnost registracije koja je potrebna da bi se posjetiocima omogućila kupovina naših proizvoda. Isto tako služi u svrhu praćenja korpe tokom pretraživanja proizvoda, te u svrhu spremanja podataka o proizvodima korištenjem različitih opcija. Kao posjetilac i informativni korisnik Kluba knjige, niste se dužni registrirati i možete izabrati da se ne registrirate i time ne ostavite svoje lične podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti usluge i pogodnosti članova Kluba knjige.

U slučaju da više ne želite biti član Kluba knjige, Vrijeme d.o.o. obvezuje se da će iz Kluba knjige ukloniti sve Vaše lične podatke koji su uneseni prilikom registracije.

Naplata kreditnih kartica vrši se preko partnerskih firme Monri ili 2CO. Postupak naplate je certificiran i partneri imaju osigurane sve potrebne certifikate za obavljanje te djelatnosti. Značajniji certifikati su:

Vrijeme d.o.o. nigdje ne pohranjuje informacije o Vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici.Više o sigurnosti ovog sistema pročitajte na stranici monri.com ili 2checkout.com.

Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i Vrijeme d.o.o. njima ne raspolaže.

Armije RBiH 2, 72000 Zenica Bosna i Hercegovina +387 32 462 642 vrijeme@ikvrijeme.ba